Szabályzatok elkészítése 

A cég rögzített alapadatai alapján a kötelező elemekkel együtt egyszerűen és az adott cégre szabottan elkészítjük a számviteli szabályzatokat, amelyeket vagy kötelező, vagy ajánlott elkészíteni a cégeknek.

Segítségünkkel sok fáradságot, időt és pénzt takaríthat meg, mivel a mi speciális szoftverünk segítségével rendkívül hatékonyan és költséggazdaságosan el tudjuk készíteni szabályzatait!

A szabályzatok elkészítése során jellemzően a cég pénzügyi-számviteli folyamatai is átgondolásra kerülnek és amennyiben lehetséges, az üzletviteli folyamatokat optimalizálni lehet. Ezen kívül a cég működése szabályozottabb lesz és nem jelent kockázatot egy esetleges jövőbeni ellenőrzés.

Több százezer forintos bírságot kockáztat azzal, ha nincsenek elkészítve és aktualizálva a kötelező számviteli szabályzatai. A szabályzatkészítés és aktualizálás folyamatos feladatot jelent Önnek is, hiszen az újonnan alakuló gazdálkodó a számviteli politikát, és az ehhez kapcsolódó szabályzatokat a megalakulás időpontjától számított 90 napon belül köteles elkészíteni. (Sztv. 14. § (11))

Törvénymódosítás esetén a változásokat azok hatálybalépését követő 90 napon belül kell a szabályzatokon keresztülvezetni. (Sztv.14.§(11))

A számviteli politika elkészítéséért, módosításáért a gazdálkodó képviseletére jogosult személy a felelős. (Sztv. 14. § (12))

Kockázatok:
200-500 e Ft-ig terjedő mulasztási bírság (ez mindaddig duplázódhat, amíg el nem készíti) (Art. 172. §)

Szabályzatait rövid határidőn belül el tudjuk készíteni (akár 1 napon belül, amennyiben nem tartalmaz speciálisabb elemeket).

Vállalási ár:

Összes kötelező szabályzat elkészítése: 29.900 + áfától

A szabályzatok elkészítésének ára jellemzően attól függ, hogy mely szabályzatokat készítjük el, illetve mennyire kell a szabályzatokat specializálni a cég egyéni attitűdjeihez, és így milyen mértékben kell eltérni az általánostól.

Ezek figyelembevételével a szabályzatok elkészítésének ára módosulhat, melyre vonatkozóan minden esetben külön ajánlatot adunk.

A szabályzatokat az Önök által e-mailben küldött megrendelés alapján készítjük el, melyet WORD formátumban megküldünk Önöknek.
Amennyiben online könyvelésünk iránt érdeklődik, kérjük látogasson el a következő honlapunkra www.onlinetavkonyveles.hu www.konyveloonline.hu