Ugyanez a feladat saját könyvelők vagy külső könyvelőiroda bevonásával költségesebb, időigényesebb és kevésbé hatékony Mérleg, eredménykimutatás, beszámoló, szabályzatok elkészítése

Rólunk 

A Finconex Kft. alapítói nagy tapasztalattal rendelkező, magyarországi üzletviteli szakemberek, akik az elmúlt 15 év során nagyobb nemzetközi cégek pénzügyi vezetőiként és gazdasági igazgatóiként dolgoztak. Ezt a korábban megszerzett tudást használjuk ki ügyfeleink üzletviteli feladatainak támogatása során.

Cégünk legfőbb erőssége a hazánkban újszerű Üzletviteli Outsourcing szolgáltatása. Az outsourcing egy világviszonylatban is rendkívül fejlődő üzleti modell, mely bizonyos területeken költséghatékonyabb (olcsóbb), és egyszerűbb megoldást kínál az adott problémára felváltva a hagyományos üzleti modelleket. Az outsourcing tehát a gyakorlatban külső cégek szolgáltatásainak igénybevételét jelenti a vállalat egy-egy feladatának, vagy belső részfolyamatának komplex ellátására.

Mit kínálunk?
A Finconex Üzletviteli Outsourcing szolgáltatása megbízóinak nyújt komplex üzletviteli támogatást és szolgáltatást havi átalánydíjas vagy eseti megbízásos formában. Legfőbb célunk olyan feladatok elvégzése, amelyet a könyvelés nem foglal magában, azonban azok szükségesek. Cégünk filozófiája, hogy azon telefonbeszélgetések és e-mail váltások, amelyek nem kívánnak meg tőlünk nagyobb erőfeszítést, ingyenesek.

Miért költséghatékony?
Komplex szolgáltatásunk már egy saját foglalkoztatású alkalmazott költségeinek töredékéért elérhető, tehát company costtal számolva alacsonyabb költségekkel jár közvetlen munkatársak alkalmazásánál. E díjért cserébe egy teljes üzletviteli osztály áll a megbízó rendelkezésére, könyvelő, könyvvizsgáló, tanácsadó, adószakértő. A külső könyvelő irodák a beszámoló elkészítésért jellemzően plusz egy havi könyvelési díjat számolnak fel, ezt a feladatot mi jóval előnyösebb áron el tudjuk végezni az Önök részére.A vállalat szabályzatait egyénre szabottan, de mégis olyan áron tudjuk vállalni, amennyiért csak legfeljebb a formanyomtatványt tudnának beszerezni.

Miért hatékony?
Az általunk vásárolt és fejlesztett drága és hatékony szoftverek előnyeit az Önök cége érdekében tudjuk használni a mérleg-eredménykimutatás és a szabályzatok elkészítésekor, így azok előnyeit Önök is kihasználhatják. Szolgáltatásunk igénybevételekor a megbízó minden problémájával az adott terület szakértőjéhez fordulhat, hiszen pl. egy adóügyi feladat egészen más jellegű ismereteket és tapasztalatokat kíván, mint egy kontrolling kialakítási feladat.Amennyiben online könyvelésünk iránt érdeklődik, kérjük látogasson el a akövetkező honlapunkra www.onlinetavkonyveles.hu www.konyveloonline.hu