Mérleg és eredménykimutatás elkészítése egyszerűen 

Egy gyors, megbízható és költséghatékony megoldást kínálunk Önnek a cége beszámolójának elkészítésére, amely magában foglalja a következők elkészítését:

  • mérleg, eredménykimutatás
  • kiegészítő melléklet, cash flow
  • üzleti jelentés

Önnek nincs más dolga, mint elküldeni a főkönyvi kivonatot részünkre e-mail-ben valamely formátumban (excel, word, pdf, egyéb), melynek sorait, felépítését tetszőlegesen alakíthatja ki. Ezután mi összeállítjuk a mérleget és az eredménykimutatást, melyet szintén e-mail-ben küldünk vissza az Önök részére az Önök által kért formátumban (excel, word, pdf).

Beszámolót jellemzően évente egyszer, az üzleti év zárásakor kell elkészíteni, de előfordulhatnak olyan céghelyzetek, amikor 12 naptári hónapnál rövidebb időtartamról - például egy előtársasági időszakról - kell elkészítenünk a beszámolót, vagy esetleg osztalékelőleg fizetésével kapcsolatban vagyunk kötelesek évközi közbenső mérleget összeállítani. Esetleg banki adatszolgáltatási kötelezettség, vagy anyavállalati beszámolási kötelezettség, illetve a saját cégvezetés tájékoztatási céljából kell mérleget és eredménykimutatást készítenünk.

Ön tetszőleges évközi fordulónapot határozhat meg és mi gyorsan és költséghatékonyan összeállítjuk a szükséges kimutatásokat.

Az elemző programunk segítségével pénzügyi és számviteli mutatókat számolunk az éves beszámoló kimutatásai alapján. Ezeket beillesztjük a kiegészítő mellékletbe és üzleti jelentésbe. Programunk segítségével saját, egyedi mutatók is készíthetők a felvitt adatokból. A mutatószámok tetszés szerinti időszakokra számolhatók, így folyamatosan nyomon követheti cége teljesítményének alakulását.

A cash flow kimutatás helyes összeállítása nem könnyű feladat, a törvényi szabályozás sokszor nem egyértelmű útmutatásai miatt. Mi gondoskodunk róla, hogy Önnek ez se okozzon többé fejfájást. A mérleg és eredménykimutatás időszaki adatai alapján mi elkészítjük a cash flow kimutatást is.

A beszámoló részét képező különböző eredménykimutatás-, mérleg-típusok, a cash flow kimutatás és a teljes főkönyvi kivonat mellett a kiegészítő mellékletet és az üzleti jelentést is el tudjuk készíteni német/angol/finn nyelven is.

A mérleg, eredménykimutatás és a beszámoló elkészítésének leghatékonyabb és leginkább költségkímélő megoldása, ha ránk bizza ezek elkészítését. Ugyanez a feladat saját könyvelők vagy külső könyvelőiroda bevonásával költségesebb, időigényesebb és kevésbé hatékony

Vállalási ár:

Mérleg és eredménykimutatás elkészítése: 14.900 + ÁFA - tól

Teljes beszámoló elkészítése: 28.900 + ÁFA - tól

A mérleg, eredménykimutatás és a beszámoló elkészítésének ára jellemzően attól függ, hogy a cég főkönyvi kivonati rendje milyen mértékben tér el az általánostól, illetve a cég tevékenysége mennyire tér el a szokásostól és ez mennyi speciális többletmunkát okoz számunkra.

Ezek figyelembevételével a mérleg-eredménykimutatás és a beszámoló elkészítésének ára módosulhat, melyre vonatkozóan minden esetben külön ajánlatot adunk.

Amennyiben online könyvelésünk iránt érdeklődik, kérjük látogasson el a következő honlapunkra www.onlinetavkonyveles.hu www.konyveloonline.hu